29-product_behang-header.webp

Behang beek en donk

Ben je op zoek naar sfeervol behang in de buurt van Beek en Donk? Dan zit je bij Konings voor Verf & Wonen goed. Laat je kamer behangen met papierbehang en realiseer direct een nieuwe look met wilde dieren, een wereldkaart, vintage stijl, exotische bloemen of grafische patronen. Of kies voor fotobehang, en geniet van een persoonlijke foto voor de woonkamer of slaapkamer. Vinylbehang is een goede manier om een saaie badkamer om te toveren tot een gezellige ruimte. Vinyl is eenvoudig aan te brengen en het ziet er ook nog eens leuk uit. Dankzij de technologische vooruitgang in behang is het behangen een stuk makkelijker geworden. Zo kan vliesbehang direct op de muur worden aangebracht. En glasvezelbehang zorgt ervoor dat iedere oneffenheid op de wand verborgen blijft. 

Wil je graag nieuw behang op de muren en tegelijkertijd ook het schilderwerk aanpakken? Dan kun je die twee bij ons gemakkelijk met elkaar combineren. Wij kunnen je helpen dit te visualiseren door verschillende stalen van verf en behang bij elkaar te leggen, zodat je meteen kunt zien of het bij elkaar past. Mix en match tot je de perfecte combinatie hebt gevonden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je behoefte aan advies? Neem een bezoekje aan onze winkel in Helmond en onze specialisten helpen je graag verder. Vanaf Beek en Donk is het slechts 15 minuten rijden. Vraag ons deskundig interieuradvies en kies samen met ons het juiste behang waarmee jouw woning tot leven komt.

product_behang-sfeer12
product_behang-sfeer2