5-verf_header_intropag.webp

Jouw schilderswinkel in Helmond

Ben je op zoek naar een specialistische schilderswinkel in Helmond? Bij Konings voor Verf & Wonen kun je als professional terecht voor kwalitatieve verf, van binnenverf tot buitenverf. Denk aan binnenlakken en interieurverf op waterbasis, buitenlakken (transparante of dekkende verf voor de buitenzijde) en beitsen (transparante of dekkende verf die vochtregulerend is voor houten basis). Het is natuurlijk van groot belang dat je de juiste muurverf of binnen- en buitenlak kiest. Weet je niet welke verf of kleur het beste is voor jouw project? Bezoek dan onze winkel in Helmond en ontvang gratis vakkundig schilder- en kleuradvies. Je vindt bij ons de beste merken, van Sikkens tot Sigma, voor een aantrekkelijke prijs.  

Soorten verf:

Het is belangrijk de juiste verf te kiezen die geschikt is voor het te schilderen oppervlak en het beoogde resultaat. Onderstaand enkele voorbeelden van verfsoorten, maar er zijn nog veel meer variaties en speciale soorten verf leverbaar (afhankelijk van de toepassing).

  • Acrylverf: deze watergedragen verf is sneldrogend en kan eenvoudig worden schoongemaakt met water. Dit product wordt veelvuldig gebruikt op verschillende materialen, zoals hout, canvas, metaal en kunststof.
  • Olieverf: deze verf op oliebasis is een traditionele verf die langzaam droogt. Olieverf is een verf die levendige kleuren en een gladde afwerking biedt. Het wordt vaak gebruikt op doek voor schilderijen, maar het kan ook op andere oppervlakken worden aangebracht.
  • Lakverf: dit is een duurzame verf die meestal wordt gebruikt voor het schilderen van oppervlakken zoals hout, metaal en kunststof. Lakverf is een glanzende afwerking die bescherming biedt tegen krassen en stoten.
  • Beits: deze verf is een transparante of semitransparante en wordt gebruikt om houten oppervlakken te beschermen en hun natuurlijke uitstraling te verbeteren. Beits kan de nerf van het hout accentueren en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Latexverf: deze verf is watergedragen en wordt vaak gebruikt voor het schilderen van muren en plafonds. Latexverf is eenvoudig aan te brengen, droogt snel en kan met water worden gereinigd. Dit product is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat, zijdeglans en hoogglans.
  • Spuitverf: deze verf wordt aangebracht met een spuitpistool. Het is een egale en gladde afwerking die vaak gebruikt wordt voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals auto's, meubels of muren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een bezoekje aan onze schilderswinkel in Helmond en onze specialisten helpen je graag verder.

product_verf-sfeer1
product_verf-sfeer2