292-verf_header_sigma-binnenlak.webp

S2U Nova Satin

SIGMA S2U Nova Satin

  • Hoogwaardige kras- en slijtvaste watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen
  • Uitermate goed bestand tegen inwerking van huidvet en slijtage
  • Uitstekend kleurbehoud

Sigma S2U Nova Satin is een hoogwaardige kras- en slijtvaste watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie.

Deze technologie werkt dankzij de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Huidvet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken en eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak.

Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Behalve op de beschermende werking van LTA+ kunt u rekenen op de sterke punten van polyurethaan-acrylaten zoals hardheid en krasvastheid.

Sigma S2U Nova Satin is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf.

Toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. Sigma S2U Nova Satin heeft een excellente vloeiing en een uitstekend kleurbehoud.

 

 

Zin om het houtwerk binnen in een nieuwe kleur te verven, maar nog niet zeker in welke kleur? Sigma Voice Of Colour helpt bij het kiezen van de juiste kleur voor het hele huis. Of gewoonweg op zoek naar inspiratie? Klik dan hier.

[widget_page_subpages_Binnenlak_-_Sigma]