5-verf_header_intropag.webp

verfwinkel Beek en Donk

Ben je op zoek naar een specialistische verfwinkel in de buurt van Beek en Donk? Bij Konings voor Verf & Wonen kun je terecht voor kwalitatieve verf die ook de professional graag gebruikt. Een nieuwe verflaag geeft je woning meteen een frisse look en zorgt tegelijkertijd voor een extra bescherming van je muren. Het is natuurlijk van groot belang dat je de juiste muurverf of binnen- en buitenlak kiest, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Weet je niet precies welke verf of kleur het beste bij jouw woning past? Bezoek dan onze verfwinkel in Helmond en ontvang gratis vakkundig schilder- en kleuradviesVan binnenverf tot buitenverf, je vindt bij ons de beste merken voor een aantrekkelijke prijs.  

Ons verfassortiment: 

  • Binnenlakken en interieurverf op waterbasis;
  • Buitenlakken, transparante of dekkende verf voor de buitenkant;
  • Beits, transparante of dekkende verf die vochtregulerend is voor houten basis.

Daarnaast kan een hoogglans of zijdeglans een extra accent leggen op je verfbeurt. Hierdoor komen de prachtige kleuren nog beter tot zijn recht en ziet je hele woning er splinternieuw uit. Ben je er niet zeker van welke kleur(en) je wilt? Voor Verf & Wonen houdt de nieuwste kleurentrends in de gaten en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Neem contact met ons op voor een deskundig kleuradvies en kies samen met ons de kleur die jouw huis tot leven brengt. 

Soorten verf:

Het is belangrijk de juiste verf te kiezen die geschikt is voor het te schilderen oppervlak en het beoogde resultaat. Om jou goed om weg te helpen, hebben we de verschillende verfsoorten voor je opgesomd.

  • Acrylverf: deze watergedragen verf is sneldrogend en kan eenvoudig worden schoongemaakt met water. Dit product wordt veelvuldig gebruikt op verschillende materialen, zoals hout, canvas, metaal en kunststof.
  • Olieverf: deze verf op oliebasis is een traditionele verf die langzaam droogt. Olieverf is een verf die levendige kleuren en een gladde afwerking biedt. Het wordt vaak gebruikt op doek voor schilderijen, maar het kan ook op andere oppervlakken worden aangebracht.
  • Lakverf: dit is een duurzame verf die meestal wordt gebruikt voor het schilderen van oppervlakken zoals hout, metaal en kunststof. Lakverf is een glanzende afwerking die bescherming biedt tegen krassen en stoten.
  • Beits: deze verf is een transparante of semi-transparante en wordt gebruikt om houten oppervlakken te beschermen en hun natuurlijke uitstraling te verbeteren. Beits kan de nerf van het hout accentueren en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Latexverf: deze verf is watergedragen en wordt vaak gebruikt voor het schilderen van muren en plafonds. Latexverf is eenvoudig aan te brengen, droogt snel en kan met water worden gereinigd. Dit product is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat, zijdeglans en hoogglans.
  • Spuitverf: deze verf wordt aangebracht met een spuitpistool. Het is een egale en gladde afwerking die vaak gebruikt wordt voor het schilderen van grote oppervlakken, zoals auto's, meubels of muren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je behoefte aan advies? Neem een bezoekje aan onze verfwinkel in Helmond en onze specialisten helpen je graag verder. Vanaf Beek en Donk is het slechts 15 minuten rijden. Vraag ons deskundig interieuradvies en kies samen met ons de kleur waar jouw woning mee tot leven komt.

product_verf-sfeer1
product_verf-sfeer2